POZIV NA JAVNOZDRAVSTVENU AKCIJU NA BUNDEKU 27. svibnja 2017. od 10 do 13 sati

Udruga SVE za NJU zajedno s Gradom Zagrebom uz sudjelovanje Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i NZJZ „Dr. Andrija Štampar“ organizira javnozdravstvenu akciju s ciljem promicanja primarne i sekundarne prevencije. U subotu 27. svibnja od 10 do 13 sati građani će se moći informirati o zdravim načinima života te ulozi pravilne prehrane i tjelesne aktivnosti u očuvanju zdravlja i oporavku od bolesti.

Svoje programe predstavit će Hrvatski zavod za javno zdravstvo i NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, te različite sportske udruge s područja Grada i udruge pacijenata, a građani će prigodno moći izmjeriti krvni tlak, šećer u krvi, uključiti se u edukativnu šetnju Stazom zdravlja te u različite sportsko-rekreativne sadržaje.

Javno zdravstvena akcija na Bundeku je nastavak Projekta Mi možemo. Ja mogu. koji je Udruga SVE za NJU pokrenula 2016. s partnerima Koalicijom udruga u zdravstvu, Hrvatskom poštom, Udrugom studenata medicine CroMSIC i tvrtkom Roche. Ovaj put naglasak je na porukama Ja mogu. Građani će se moći uključiti u akciju fotografiranjem s porukom po svom izboru i slanjem besplatne erazglednice sa svojom fotografijom. Razglednica u fizičkom obliku bit će dostavljena poštom izabranom primatelju s adresom u Hrvatskoj.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže na Bundeku i po svom izboru uključe u aktivnosti koje su predviđene programom.

2017-05-25T10:42:38+00:00 25. svibnja 2017|
%d blogeri kao ovaj: